Veelgestelde vragen WV

Klik op het plusje om het antwoord bij de vraag te lezen.

Wachtwoord kwijt?

Wat moet je doen als je je wachtwoord kwijt ben? Ga naar de inlogpagina https://online.lerenisleuk.nl/ In het inlogvak zie je een link: wachtwoord vergeten? Klik op die link, geef je emailadres op en klik op ‘nieuw wachtwoord’. Je krijgt dan op je mailadres een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op dat deze misschien in je spambox terecht komt.

 

Zo kijk je een module terug

Je kunt de e-learningmodules nog 1 jaar nadat je bent gestart bekijken. Hoe je dat doet, zie je in dit filmpje.

Planner e-learning Indicatiestelling

Download  hier een planning. Er staan geen data in, maar het is goed om na te streven dat je de modules ongeveer een maand na starten af hebt. De mails die je ontvangt, gaan daar ook vanuit. Lukt het wegens vakantie of door andere redenen niet om het binnen die tijd af te hebben? Geen probleem, overleg dit wel eventueel met je manager.

planner-WV-Indicatiestelling-openaanbod

 

Gezakt bij module 1, 2, 3 en 4 betekent NIETS

Als je een MODULE hebt afgerond, staat er in het leerplatform dat je gezakt bent. Dat is onjuist: in een module heb je alleen maar oefenvragen gedaan. Daardoor is je score 0 en dat leest het leerplatform foutief als gezakt. Een module moet je doen, daar hoef je niet voor te slagen.

Video meest gestelde vragen Intervisie

Over de intervisie ontvangen we regelmatig vragen. Daarom hier een video met de meest gestelde vragen.

Vraag 1: Intervisie verplicht?
Vraag 2: Hoe gaat t met techniek?
Vraag 3: Doel van de intervisie en voorbereiding?
Vraag 4: Ik kan/kon er toch niet bij zijn, wat nu?
Vraag 5: Intervisie klaar en dan… Certificaat!

Certificaat

Als je 2 intervisie bijeenkomsten hebt bijgewoond, dan krijg je een paar dagen later het certificaat. Dat staat in het leerplatform, onder de e-learning. Je kunt het uitprinten en bewaren. Heb je 1 of 2 intervisiebijeenkomsten in het leerplatform gedaan plus geslaagd voor de bijbehorende toets, stuur dan een mail aan Hedwig met de melding dat je graag het certificaat ontvangt. Zij zet dit dan voor je klaar (meestal met 1 of 2 dagen). LET OP! Bij twijfel of je daadwerkelijk de intervisie hebt bekeken, zul je alsnog moeten deelnemen aan de live bijeenkomsten.

Kwaliteitsregister V&VN

Als je het certificaat hebt behaald, geven we ook de punten door aan de V&VN. Die punten worden alleen geregistreerd als je daar lid bent. Dit doorgeven doen we ongeveer 1 keer per maand. Hedwig informeert je wanneer dit gebeurt in de bevestigingsmail.

Geef eventueel je lidnummer door van de V&VN. Dit is handig omdat je bij de V&VN alleen het BIGnummer of lidnummer kunt gebruiken en dat moet 100% kloppen, anders komt er standaard de melding: onbekend.