Veelgestelde vragen

Klik op het plusje om het antwoord bij de vraag te lezen.

Wachtwoord kwijt?

Wat moet je doen als je je wachtwoord kwijt ben? Ga naar de inlogpagina https://online.lerenisleuk.nl/ In het inlogvak zie je een link: wachtwoord vergeten? Klik op die link, geef je emailadres op en klik op ‘nieuw wachtwoord’. Je krijgt dan op je mailadres een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op dat deze misschien in je spambox terecht komt.

Zo kijk je een module terug

Je kunt de e-learningmodules nog 1 jaar nadat je bent gestart bekijken. Hoe je dat doet, zie je in dit filmpje.

Planner

Download  hier een planner. Er staan geen data in, maar het is goed om na te streven dat je de modules ongeveer een maand na starten af hebt. De mails die je ontvangt, gaan daar ook vanuit. Lukt het wegens vakantie of door andere redenen niet om het binnen die tijd af te hebben? Geen probleem, overleg dit wel eventueel met je manager.

planner-OmahaSystem

planner-OmahaSystemwebinar (voor cursus met webinar)

 

Gezakt bij module 1, 2, 3 en 4 betekent NIETS

Als je een MODULE hebt afgerond, staat er in het leerplatform dat je gezakt bent. Dat is onjuist: in een module heb je alleen maar oefenvragen gedaan. Daardoor is je score 0 en dat leest het leerplatform foutief als gezakt. Een module moet je doen, daar hoef je niet voor te slagen.

Certificaat

Als je de toets hebt gehaald, verschijnt het certificaat automatisch. Doe je een cursus met webinar, dan ontvang je het certificaat na deelname. In de regel uploaden we na een webinar de gegevens naar de V&VN.

 

Kwaliteitsregister V&VN

Als je het certificaat hebt behaald, geven we ook de punten door aan de V&VN. Die punten worden alleen geregistreerd als je daar lid bent. Dit doorgeven doen we ongeveer 1 keer per maand.

Geef je lidnummer door van de V&VN. Dit is handig omdat je bij de V&VN alleen het BIGnummer of lidnummer kunt gebruiken en dat moet 100% kloppen, anders komt er standaard de melding: onbekend.